Bliv frivillig

Der er mange muligheder for at være frivillig i Skovparken – både for dig, der bor i kvarteret eller dig, som bor i resten af Kolding. Her på skovparken.dk samler vi liste over dine muligheder, som vi løbende udvider og opdatere. Vi viderebringer blot informationer her på hjemmesiden, så du kan tage kontakt til de enkelte steder.

Børnekontakten

Børnekontakten er et fritidstilbud til børn mellem 6-10 år i Ambassaden, der ligger centralt i Skovparken. Børnekontakten drives af Ungdommens Vel, og der er en daglig leder. Derudover er der frivillige legeonkler og tanter, der er med til at give børnene nogle gode eftermiddage.

Sted: Ambassaden, Skovparken 99A
Kontakt: Leif Christensen | tlf. 2170 7221 | bk(a)ungdommens-vel.dk

Lektiecaféen

Dansk Flygtningehjælp har hver tirsdag kl. 17.00 – 19.00 lektiehjælp i Skovparken. vi hjælper både elever i folkeskolen og ungdomsuddannelserne med deres lektier. Vi er en blandet flok, der tilsammen mestrer de fleste fag, så vi bedst muligt kan hjælpe med lektierne.

Kontakt: John Rasmussen | grejo(a)stofanet.dk

Sted: Skovparken 49, kælderen

Pigeklubben

Pigeklubben er frirummet for kvarterets 14-22-årige piger. Pigeklubben har åben to gange om ugen i Ambassaden. Det er både Ungdomsskolen Kolding og Dansk Flygtningehjælp, der står for aktiviteter.

Sted: Ambassaden, Skovparken 99A

Værestedet Café 43

Skovparkens Værested i Café 43 er for alle voksne, der er hjemme i dagtimerne og har tid og lyst til at kigge ned. Her er altid et smil på læben og kaffe og te på kanden. Samtidig er der plads til at sidde med lidt håndarbejde, fx strikke eller lave kort.

Værestedet drives af en gruppe frivillige der bakkes op af en boligsocial medarbejder fra AAB Kolding. Værestedet mangler altid frivillige til alle typer opgaver; Til at lave kaffe, hjælpe med at åbne og lukke, planlægge aktiviteter, hjælpe med kreative sysler etc., så hvis du har lyst til at give en hånd og et smil med, er du meget velkommen.

Sted: Skovparken 43, kælderen
Kontaktperson: Benny Rasmussen, tlf. 53 54 85 00

Motion og Sundhed

Flere informationer er på vej.

Natteravnene

Natteravnene i Kolding

Foto: Natteravnene i Koldings hjemmeside

Natteravnene går fra tid til anden i Skovparken har mødelokale i Skovparken 55, kælderen. Natteravnene skal sørge for øget tryghed i området og hjælpe, hvor der er behov for det.

Klik her for mere information om Natteravnene i Kolding.