Find bolig

Spisestue i treværelses studielejlighed i Skovparken

Skovparken hører til den almene boligforening AAB Kolding, og Bovia A/S står i dag for administration og udlejning. Du skal skrive dig på venteliste hos Bovia for at søge om en bolig i Skovparken.

Der er perioder med ingen eller meget kort ventetid på en bolig i Skovparken, så ring til Bovia og hør, hvordan situationen er nu og her.

Fakta om boligerne

Disse nyrenoverede ejendomme har gode og rummelige lejligheder med store lukkede altaner og have til stuelejlighederne. Lejlighederne er godt indrettet og har nye badeværelser og de største af lejlighederne er udstyret med to toiletter. I 2010 har alle boligerne fået nyt køkken.

Skovparken har lejligheder i alle størrelser, fra toværelses til femværelses boliger. Se eksempler på et kollektiv for studerende og en flot indrettet treværelses familielejlighed.

Ejendommene er opført i 1973 og gennemgik i 1994 og 2005 en renovering udvendig. Desuden er der nye vinduer og efterisolering er blevet udført inden for de seneste år. I 1996 er der bygget 24 nye penthouselejligheder i tagetagen på 2 ejendomme. Alle lejligheder i stueetagerne har egen have.

Ekstra information

  • Der er p-pladser og mulighed for at leje en garage
  • Afdelingen er medlem af antenneforeningen STOFA
  • Det er ikke tilladt at holde husdyr i afdelingen
  • Der er mulighed for selv at installere vaskemaskine eller tørretumbler eller benytte det nye miljøvenlige fællesvaskeri
  • Se flere informationer på Bovia,s hjemmeside