Skovparken blaster til ghettostemplet

Klik dig videre til Ghettoblasters' hjemmeside

Del viden – ikke fordomme om Skovparken. Sådan lyder sloganet for vores nye kampagne Ghettoblasters, hvor vi som beboere i Skovparken kan fortælle, hvorfor vi mener, at Skovparken grundlæggende er et godt sted at bo. Fra 1. november og frem til vores Kaffe- og Kagedag 1. juni 2013 vil der på hjemmesiden www.ghettoblasters.dk én gang om måneden komme en god historier fra Skovparken.

Hvis du også vil fortælle din historie, så kontakt Thomas Gam Nielsen på mail info@ghettoblasters.dk.

Hvordan kan I hjælpe med?
Ghettoblasters går ud på, at alle i Kolding kan dele historierne fra Skovparken. Enten tilmelder I jer nyhedsbrevet på hjemmesiden eller ‘synes godt om’ på Facebook. I må også meget gerne gøre begge ting.

Ideen er beskrevet i videoen nedenunder…
)

Kendte koldingensere deler også vores historier
Flere kendte koldingensere hjælper med at dele historierne fra kvarteret. Både borgmester Jørn Pedersen, rektor for Designskolen Kolding Elsebeth Gerner Nielsen og håndboldspiller Lasse Boesen har meldt sig som ghettoblasters.

”Skovparken er egentlig et sted, hvor imaget er dårligere end stedet. Der er et kæmpe lokalt engagement, og det er kun godt, at det bliver fortalt med denne kampagne,” siger Lasse Boesen til Ghettoblasters’ hjemmeside, hvor de andre kendte koldingensere også fortæller, hvorfor de har valgt at støtte op om kampagnen.

For vores formand Anni Damgaard handler det om, at folk i Kolding får ny viden om Skovparken, så de får rokket lidt ved deres fordomme om kvarteret.

”Selvfølgelig gør det ikke den store forskel, hvis en enkelt får mere viden, men hvis der nu er mange, som vil rokke ved ghettostemplet, så kan det gøre en forskel,” siger Anni Damgaard og håber på, at mange i de næste dage vil melde sig som ghettoblasters på kampagnens hjemmeside.

De første fordomme bliver skudt ned
Den første historie fra Skovparken kommer i uge 45, men allerede nu har Ghettoblasters lagt denne video på deres hjemmeside.
)